Літо не за горами, через пару тижнів розпочнеться пляжний сезон, і якщо ви вже почали до нього готуватися, то не забудьте і про купальники.

Ми, ознайомившись з найгарячішими тенденціями в царині пляжної моди, підготували для вас огляд модних купальників для літнього сезону 2019.

Є гарна новина – цього сезону актуальні найрізноманітніші моделі, на будь-який смак, і кожна жінка знайде для себе відповідний варіант.

Закриті купальники з яскравим принтом

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Закриті купальники пландж
Різновид суцыльного купальника, який має глибокий виріз спереду і ззаду

Закриті купальники з ну дуже високими стегнами

Роздільні купальники на шнурівці і на зав'язках
Навіть невеликі деталі можуть мати важливе значення у створенні привабливого образу. Романтичні зав'язки прикрашають стегна, плечі або лінію під грудьми. Сам купальник при цьому може бути досить простим і одноколірним.

Купальники бікіні

Купальники з високими плавками

Роздільні купальники хай нек для басейну і занять водними видами спорту.

Купальники з рюшами і воланами
Волани роблять образ більш жіночним, дозволяючи мінімальними засобами виділитися на тлі інших. Волани можуть бути або в нижній, або у верхній частині купальника.

Купальники з леопардовим принтом
Купальники з тваринним принтом в моді вже кілька сезонів, і особливо популярні леопардовий, тигровий, зебровий і зміїний малюнки. Між іншим, тваринний принт цієї весни також серед модних тенденцій в одязі, взутті та аксесуарах.

Купальники з фігурними вирізами

Купальники свим-дрес

Нагадаємо, цього весняно-літнього сезону будуть у тренді пишні спідниці, як відголосок моди XVII століття.

Як повідомляв портал Знай.ua, дівчата потворять обличчя невдалим татуажем.

Також Знай.ua писав про найкращі зачіски Меган Маркл, які легко можна зробити самій і без стиліста.