Модний образ герцогині Меган Маркл — це, безсумнівно, одна з найобговорюваніших тем світових ЗМІ. І її зачіска — невід'ємна деталь. Посудіть самі, адже ніякий, навіть найелегантніший наряд не буде виглядати круто без хорошої укладки до нього.

Фахівці визначили найкращі зачіски дружини принца Гаррі за двома критеріями: легкість і актуальність у виконанні. Модницям обов'язково потрібно взяти на озброєння. Про це пишуть британські модні видання.

Стильний пучок

Ця одна з найулюбленіших усіма дівчатами світу зачісок підкорила серце навіть герцогині. Вона універсальна, легка, проста і не вимагає практично ніякої вправності. Просто зберіть волосся на потилиці або трохи нижче, зафіксуйте за допомогою невидимок або резинки, а потім випустіть пару прядей біля скронь.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ракушка

Якщо ви вважаєте, що ця зачіска давно вийшла з моди, подивіться на Меган – на ній вона завжди виглядає свіжо і актуально. А все тому, що перукар Маркл знає: треба не боятися брати тренди минулого і з допомогою пари нових ідей перетворювати їх на хіти.

Хвіст

Відкрити ідеальний овал обличчя і високі вилиці, а також зробити образ по-дівочому юним допомагає простий хвіст. Меган Маркл обожнює таку зачіску ще й тому, що вона зручна і актуальна для будь-якої події – будь то прийом у високопоставлених осіб або прогулянка на конях.

Розпущене волосся

Розпущене волосся – теж зачіска, доведено Меган Маркл. Але мова йде, зрозуміло, про продуману і стильну укладку, а не просто розпатланих після душу пасмах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в британській королівській сім'ї назрів гучний конфлікт. Так, свекор герцогині Сассекської Меган Маркл принц Чарльз наклав заборону на носіння нею діамантової тіари, яка належала його покійній дружині принцесі Діані. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання The Daily Mail.

Нагадаємо, скандальна аристократка пройшлася по червоній доріжці у "голій" сукні з діамантами: яскраві кадри.

Як повідомляв Знай.uа гордовита Меган Маркл образила колишнього колегу у всіх на очах.

Знай.uа писав, свекор відмовив Меган Маркл у королівській забаганці: монарша сім'я на порозі гучного скандалу.