В кінці квітня житель Західної Австралії зняв унікальне істота на відео. За його словами, це справжній прибулець.

Спочатку чоловік хотів зняти кенгуру, що перетинають дорогу. Але в мить він зрозумів, що на камеру потрапили не тварини, а щось страшне і невідоме.

Світло автомобільних фар впало на істоту сірого кольору, яке переміщалося на чотирьох кінцівках. Від побаченого австралієць сильно злякався. Він стояв знерухомлений кілька хвилин, а потім втік додому.

За словами чоловіка, якщо відео не інопланетянин, то вже точно чудовисько з іншого світу. Вчені поки що не розгадали, що ж саме зняв австралієць.

Проблема вивчення загадкових істот полягає у неможливості зробити чіткі кадри. Може бути, саме через раптовості їх появи до цих пір вчені не можуть визнати існування йєті і чупакабри.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто нагадати, що Мешканка Канади Христина МакНотон опублікувала на своїй сторінці в Twitter неймовірний знімок, який вона зробила на озері. Дівчина зазначила, що червоні кола, які ніби йдуть від сонця, не можуть бути північним сяйвом, адже для такого природного явищам умови були зовсім невідповідними.

Дівчина згадала про надмірному достатку енергії над озером в даному районі. За однією з версій, у водах озер поховано безліч атомних бомб періоду Другої світової війни. Тим не менш, вона переконана, що дана аномалія не може виникнути з-за виділеної енергії. Інакше подібна картина спостерігалася б і з інших областей.

Христина навіть попросила Скотта Уоринга, відомого тайваньського уфолога, прокоментувати дане явище, але він поки не відповів. Інші експерти вважають, що це міг бути слід від гігантської НЛО. Це доводить той факт, що в озері прихована підводний інопланетна база.

Нагадаємо, Чоловік перед смертю розкрив головні таємниці вчених

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Перу виявили череп незвичайної форми

Також Знай.ua" писав про те, що у Росії прибулець Альошенька виконає оперну арію