У мережі з'явився україномовний трейлер другої частини фільму жахів "Воно" за однойменним твором Стівена Кінга.

Трейлер був оприлюднений на YouTube-каналі Warner Bros. Pictures Ukraine.

Події другої частини стрічки "Воно" розгорнуться через 27 років після подій, описаних в оригінальному фільмі. Головна героїня картини Беверлі Марш повертається у місто Деррі, де й сталися трагічні події боротьби підлітків з клоуном Пеннівайзом. Однак у місті все зовсім не так спокійно.

Джессіка Честейн виконає роль дорослої Беверлі Марш. Крім неї в сиквелі зіграють актори Джеймс Макевой (Білл Денбро), Ісайя Мустафа (Майк Генлон), Джей Раян (Бен Генском), Джеймс Ренсон (Едді Каспбрак), Білл Гейдер (Річі Тозіер) та ін.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Переговори про другу частину фільму "Воно" почалися ще у 2016 році. 5 вересня 2017 року New Line Cinema та Warner Bros. Pictures оголосили, що продовження вийде у кінопрокат 6 вересня 2019 року. Тоді ж стало відомо, що сценарій писатиме Ґері Доберман, а фільм зніматиме Андрес Мускетті. Основні зйомки фільму почалися 19 червня 2018 року.

Перша частина фільму вийшла у вересні 2017 року і викликала неймовірний ажіотаж. Картині вдалося зібрати в прокаті понад 700 мільйонів доларів і стати найкасовішим фільмом жахів в історії. Письменник Стівен Кінг заявив, що залишився задоволений новою екранізацією роману.

Варто зазначити, що це вже другий фільм за мотивами книги "Воно", перша екранізація вийшла на екрани в 1990 році.

В український прокат друга частина фільму жахів "Воно" вийде 5 вересня цього року.

Нагадаємо, світ завмер в очікуванні нового "Короля Лева", Disney знову змусить ридати мільйони.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі з'явився перший трейлер довгоочікуваного хоррора "Хижаки": "У глибинах ховається загроза".

Також портал "Знай.ua" писав, що трейлер мультику "Таємне життя домашніх тварин 2" б'є всі рекорди: коли чекати на прем'єру.