Мешканка американського міста Піттсбург, штат Пенсільванія, в останні кілька тижнів почала помічати у власному будинку дивну активність. Предмети раптом почали самостійно переміщатися з місця на місце, сидіння унітазу виявлялося піднятим, хоча вона його постійно опускала, і багато іншого. Примітно, що все це відбувалося, коли жінки не було вдома. Ці таємничі події спантеличили дівчину. Американка почала замислюватися про те, що в її будинку оселився справжній привид.

Дівчина

Черговою знахідкою власниці будинку стала стара ковдра на горищі. Біля неї лежала купа старого одягу, білизни та інших ганчірок. Ковдра немов сама вибралася з цієї купи і перемістилася на декілька метрів. Цього разу американка не тільки стривожилася, але і серйозно злякалася. Але вона все ж не стала звертатися до правоохоронних органів або дослідників надприродних явищ.

Ковдру на горищі

Приблизно через тиждень дівчина все ж розкрила таємницю. Вона почула дивний шум, що лунає з горища, і вирішила перевірити, що це. Несподівано для самої себе вона побачила хлопця на ім'я Кері Коказзі – свого екс-бойфренда. Він досить погано з нею поводився і не хотів розлучатися. Поліція заборонила хлопцеві наближатися до дівчини.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Кері Коказзи

Як виявилося, Коказзі не просто не виконував розпорядження суду, але і в таємниці жив на горищі в будинку дівчини. Він користувався благами домогосподарки, коли та була відсутня. Коли власниця будинку виявила "привида", він хотів її схопити, але не наздогнав. Перелякана дівчина побігла до сусідів, щоб ті викликали поліцію.

Правоохоронці оглянули будинок і виявили Кері під тією самою купою білизни. Йому інкримінували незаконне проникнення в чужий будинок, злодійство, спробу нападу і невиконання заборонного наказу. Хлопець повідомив, що залишився без житла, і був змушений оселитися будинку у колишньої дівчини.

Горище

Читайте також: гаражі чоловіка оселився таємничий прибиральник, хтось щоночі складав дрібні деталі в ящик.

Нагадаємо, дика лисиця прийшла до будинку олімпійської чемпіонки і обікрала її. Жінка і не підозрювала, що тварина на таке здатна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на старовинному кладовищі виник старомодний привид.