Еротичний гороскоп на 15 травня Овен

Сьогодні вашій еротичної зустрічі щось завадить. Може вас завантажать справами, а може партнер змінить свої плани.

Еротичний гороскоп на 15 травня Телець

Сьогодні вам краще не залишатися наодинці з партнером, а провести час з ним і друзями. Це підніме настрій вам обом і секс буде більш емоційним.

Еротичний гороскоп на 15 травня Близнюки

Будьте обережніше і думайте, про що говорите, під час статевого акту. Ви можете видати одну зі своїх таємниць. А потім сподіватися, що партнер був дуже зайнятий і не надав значення.

Еротичний гороскоп на 15 травня Рак

Не варто кидатися на партнера кожен раз, коли вам потрібна швидка розрядка від стресу. Цю проблему ви можете вирішити самостійно. А до своєї половинки підходьте тільки, коли хочете саме її.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Еротичний гороскоп на 15 травня Лев

Сьогодні у вас буде багато еротичних фантазій зі своїми друзями та знайомими. Якщо будете намагатися приховати, вони тільки яскравіше будуть палати.

Еротичний гороскоп на 15 травня Діва

Пора закупитися предметами контрацепції і чимось для різноманітності в сексі. Вас чекають дні повні пристрасті і тоді буде не до походів по магазинах.

Еротичний гороскоп на 15 травня Терези

Вам треба дещо змінити свої погляди на секс, хоча б позбавитися від стереотипів. Треба бути відвертими з партнером і своїм тілом.

Еротичний гороскоп на 15 травня Скорпіон

В цей день в якості любовних ігор чудово підійде перегляд будь-якого романтичного чи еротичного фільму або мультфільму. Це допоможе налаштуватися вам обом.

Еротичний гороскоп на 15 травня Стрілець

Сьогодні ви всім захочете показати, як сильно любите партнера. Не виключені бажання зайнятися сексом в людному місці, де вас швидше за все застукають.

Еротичний гороскоп на 15 травня Козеріг

Вам треба хоча б трохи змінити обстановку будинку, щоб бажання посилилося. Можете пересунути меблі, а можете просто поставити квіти у вазу.

Еротичний гороскоп на 15 травня Водолій

Ви зустрінетеся з дуже привабливим незнайомцем. Швидше за все це залишиться лише сексуальним пригодою, але якою незабутньою.

Еротичний гороскоп на 15 травня Риби

В цей день партнеру сподобається захоплюватися усім, що ви робите в ліжку. Кожним вашим еротичним рухом. Головне – не розслабитися від такої лавини похвали і захоплення.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.