З'явилася інформація, що в Україні, незважаючи на постійне коливання національної валюти та вельми нестабільній економічній ситуації збільшилася кількість мільйонерів. Так, в нашій державі налічується понад 5 тисяч мільйонерів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Державної фіскальної служби.

Курс гривні
Курс гривні

У порівнянні з минулим роком, кількість українців, які задекларували мільйонні доходи, збільшилася на 27%. Найбільше мільйонерів нарахували в Києві - більше двох тисяч людей. Загалом жителі столиці задекларували доходів на 36500000000 гривень. До бюджету сплатили майже 2 мільярди податків і понад 287 000 000 військового збору.

Найстаршим мільйонером став мешканець Солом'янського району, якому 99 років. А наймолодшому декларанту всього три. Гроші дитина отримала у спадок.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Гривня
Гривня

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий блогер поділився з українцями корисним лайфхаком з приводу того, як заробити гроші, не виснажуючи себе важкою фізичною роботою або каторжною працею за кордоном. Відповідне відео автор опублікував у мережі.

"Якщо ви раптом не знаєте, як заробити великі гроші, я вам розповім. Йдете працювати в київську міськраду — бажано бути мером міста Віталієм Кличком. Організовуєте різні архітектурні конкурси — звичайно ж, у них беруть участь іноземці — китайські, швейцарські фірми, наприклад. Ну ви ж розумієте, вони ніколи не виграють цей конкурс. Але ви берете ті документи, які вони подавали на конкурс — класні, круті проекти, - віддаєте своїм підставним фірмам і будуєте об'єкти", - розповідає блогер.

Нагадаємо, масова бійка і зламана нога: родич Меган Маркл влип в гучний скандал, подробиці.

Як повідомляв Знай.uа підготовку до ЗНО перетворили на комп'ютерну гру: стань Бетменом, равликом або піратом.

Знай.uа писав, доходи Порошенка і Гройсмана б'ють рекорди: українці зайві на святі життя.