Всі кардиально по-різному ведуть себе перед неминучим кінцем: хтось плаче, хтось жартує, хтось дає останні напутні настанови, а хтось і зовсім тримається, як ні в чому не бувало. Різноманітні методи оповістити світ про свою швидку кончину вибирали і відомі особистості із представлених нижче.

Оскар Уайльд

Свою смерть письменник зустрічав в кімнаті з абсолютно позбавленими смаку шпалерами,які вкрай йому не подобалися. Своє життя Уайльд закінчив з фразою: "Вбивче забарвлення! Одному з нас доведеться звідси піти" і помер.

Оскар Уайльд

Марія Антуанетта

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Яскрава королева Франції, піднімаючись на ешафот на зустріч своїй смерті (так як була засуджена до смертної кари через гільйотину), випадково оступилася і стала своєму катові на ногу.

"Прошу вибачення, месьє, я зробила це випадково" - сказала Марія у виправдання.

Марія Антуанетта

Єлизавета Петрівна

Російська імператриця знала, як поставити в ступор усіх оточуючих. Свою смерть, вона зустрічала в оточенні лікарів і як же вони були здивовані, коли на порозі смерті вона різко сіла на ліжку і суворо запитала: "Я що, все ще жива?!". Після чого відразу померла, не давши лікарям схаменутися.

Єлизавета Петрівна

Юджин о'ніл

Єдине, що виголосив відомий драматург на смертому одрі: "Я так і знав! Я так і знав! Народився в готелі і ось, чорт забирай, вмираю теж в готелі".

Юджин о'ніл

Сомерсет Моем

Великий англійський прозаїк авторитетно заявив: "Вмирати — нудна і безрадісна справа. Моя вам порада — ніколи цим не займайтеся"

Сомерсет Моем

Вільям Сароян

Вірменський прозаїк і драматург з Америки в останні хвилини життя прийшов до невтішних для нього висновків: "Кожному призначено померти, але я завжди розраховував, що для мене зроблять виняток. І що?"

Вільям Сароян

Літтон Стрейчи

Відомий англійський письменник і критик дуже критично поставився і до своєї смерті. "Якщо це і є смерть, тоді я від неї не в захваті" - вирішиі він.

Літтон Стрейчи

Нагадаємо, вченим вдалося вперше в світі синтезувати дієвий антибіотик.

Як раніше повідомляв "Знай.иua", вчені розповіли, як повернути молодість мозку.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що страшна хвороба мозку виявилася пов'язана з ногами.