У новому сезоні популярного українського шоу "МастерШеф" брали участь професіонали, а не аматори. Кожен з них ще на кастингу заявляв про себе, як про переможця.

У суботу, 18 травня у новому випуску "МастерШеф. Професіонали" вибухне справжня битва титанів. У поєдинку зійдуться переможці 8 сезонів кулінарного шоу і професіонали.

"Сотні тисяч українців з моменту існування "МастерШеф. Професіонали" задають нам одне і те ж саме питання: хто готує краще, професіонали чи переможці минулих сезонів?"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Вперше в історії проекту 8 професійних учасників змагатимуться з 8 переможцями проекту. Світлана Шептуха, Єлизавета Глинська, Ольга Мартиновська, Євген Злобін, Євген Клопотенко, Асмік Гаспарян, Вадим Бжезінський та Іван Мілановіч спробують утерти ніс гордим шеф-кухарям.

Кожна команда повинна представити меню з дев'яти позицій: 3 закуски, 3 основних страви і 3 десерти. Оцінювати старання кулінарів будуть кращі ресторатори України.

Хто ж готує крутіше, професіонали чи переможці, дивіться у суботу 18 травня о 19:00 на каналі СТБ.

Нагадаємо, що Алік Мкртчян є учасником кулінарного проекту на каналі СТБ "МастерШеф. Професіонали". Він відмінно розбирається в м'ясі та птиці і знає всі тонкощі, як правильно обрати і до якої чтрави підібрати правильно курку.

Алік розповів, що вкрай важливо, аби курка вирощувалася в нормальних умовах. Так, на птахофабриках часто курку вирощують за 25 днів за рахунок того, що їй колють антибіотики. При цьому в домашніх господарствах цей процес займає 50-80 днів.

Для приготування супу краще всього використовувати особливу породу курки, яка так і називається – супова. Це худий птах з довгими ногами.

"Це означає, що вона багато бігала по двору, у неї міцна кістка, темне, як у півня, м'ясо. Цю курку можна довго-довго варити і отримати в результаті смачний насичений бульйон", - пояснює Алік.

Як повідомляв Знай. ua, Саакашвілі вперше повторив легендарне грузинське хачапурі.

Також Знай. ua писав, які випробування чекають на учасників у новому випуску "МастерШеф. Професіонали".