Еротичний гороскоп на 17 травня Овен

Сьогодні вам потрібно постаратися дізнатися якомога більше про світ протилежної статі. Це дуже допоможе вашим відносинам, у тому числі й інтимним.

Еротичний гороскоп на 17 травня Телець

Сьогодні ви зрозумієте, що більшість ласок ви виконуєте на автоматі. Це не холодність, а професіоналізм, пишайтеся.

Еротичний гороскоп на 17 травня Близнюки

День дуже погано підходить, щоб вирішувати різні питання зі своїм коханим. Але ось сексуальна гармонія буде присутня. Не час для розмов.

Еротичний гороскоп на 17 травня Рак

Вашого партнера сьогодні абсолютно нічого не буде хвилювати. Це не егоїзм, а більш юне ставлення до життя. Насолоджуйтесь його оптимізмом і ведіть себе так само, хоча б в ліжку.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Еротичний гороскоп на 17 травня Лев

Зірки радять вам у цей день пограти зі своєю половинкою в перевтілення. Бажано вибрати персонажа, який подобається партнерові, а не щось нудне.

Еротичний гороскоп на 17 травня Діва

Вам у вашому вбранні слід використовувати побільше шкіри, бажано натуральної. Це зробить вас «небезпечніше» і в оточуючих прокинеться тваринна пристрасть до вас.

Еротичний гороскоп на 17 травня Терези

Ви не можете точно вирішити, чого хочете. Тому дієте імпульсивно і можете навіть перервати статевий акт на пів дорозі. Навряд чи це сподобається партнеру.

Еротичний гороскоп на 17 травня Скорпіон

На ваше еротичне побачення одягайтеся в жовто-червоні тони, будьте романтичні і елегантні. У вас це так чудово виходить, уявляєте, що вас чекає, якщо постаратися?

Еротичний гороскоп на 17 травня Стрілець

Щоб не було проблем з пошуком сексуальних партнерів, вам слід нарешті відчути себе сильними, вільними і незалежними.

Еротичний гороскоп на 17 травня Козеріг

Сьогодні ви дуже активні і вижмете зі свого коханця всі соки. Але потім пожалієте його і будете за ним доглядати.

Еротичний гороскоп на 17 травня Водолій

Пристрасть знайде вас сьогодні в дуже несподіваному місці. Доля хитра, так що навіть за хлібом виходьте у фантастичному вигляді.

Еротичний гороскоп на 17 травня Риби

В цей день вам варто бути рішучими і нарешті запропонувати партнеру або потенційному партнеру піти на ще більше еротичне зближення.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.