За словами астрологів, травневе повний місяць буде напруженим і агресивним

повний Місяць у травні настає в ніч з суботи, 18 травня, на неділю, 19 травня. Точний час – 23 години 13 хвилин за київським часом.

Повний місяць
Повний місяць

Астрологи кажуть, що повний місяць у травні наступить під сузір'ям Стрільця. Завдяки цьому, люди зазнають емоційність, чутливість і сприйнятливість.

Під час повного місяця не потрібно з'ясовувати стосунки, сваритися і конфліктувати. Найменше непорозуміння здатне перерости у великий скандал, розібратися з якими буде важко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На 19 травня не варто планувати важливі зустрічі, підписання важливих угод і вирішення фінансових питань. Цей день не підходить для вирішення питань, пов'язаних з майном і спадщиною.

Також під час повного місяця не варто влазити в борги і позичати гроші. Повернути суму назад буде непростим завданням, а позичені гроші спричинять за собою невдачі у фінансовій сфері.

Тим, хто повинен перенести в цей день хірургічне втручання, варто розглянути рішення про перенесення операції, так як можливі крововтрати і довгий одужання.

За словами відомого парапсихолога Валентини Виттрок, травневе повний місяць буде особливо сильним завдяки поганої енергетики. Вона викличе у людей бажання руйнувати, сваритися і говорити неприємні речі.

Місяць
Місяць

"Плутон, в "гостях" у якого Місяць побувала напередодні, викликає у людей бажання маніпулювати оточуючими, підпорядковуючи собі їх волю і примушуючи танцювати під свою дудку. Він також підштовхує до здійснення необачних вчинків і заняття екстремальними видами спорту, що під час повного місяця може закінчитися трагічно. Будуть багаторазово посилюватися будь-які хворобливі стани, можуть збитися циркадні ритми, з-за яких дорослі люди, як немовлята, переплутають день з ніччю, що спричинить за собою зрив ділових домовленостей і проблеми зі здоров'ям", - зазначає Виттрок.

Парапсихолог дала ряд рекомендацій під час повного місяця 18 та 19 травня.

"Не ходіть в темний час доби по безлюдним місцям — паркам, промзон, міськими околицями. Не провокуйте агресивно налаштованих людей — як знайомих, так і незнайомих, навіть якщо чиєсь поведінка викликає у вас справедливе обурення. Не варто в цей час закликати порушника до порядку — краще пройти мимо, інакше неприємностей не оберете. Не вплутуватися в авантюри, особливо фінансового властивості. Якщо хтось обіцяє вам нереально високий прибуток, не піддавайтеся спокусі, інакше втратите все, що вклали", - говорить парапсихолог.

Нагадаємо, Онука відомого мольфара передбачила Україні зміни

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Що приховують стіни Підгорецького замку

Також "Знай.ua" писав про те, що Екстрасенс попередив Україну про найстрашніше