Весь світ вже звик до нового тренду "оживлення" мультяшних персонажів. Ми бачили це з Пікачу, який замахнувся на лаври Шерлока Холмса в новому фільмі "Детектив Пікачу". “Кишеньковий” вихованець заговорив голосом Райана Рейнольдса, який знімався в ролі головного героя фільму Deadpool. За сюжетом картини, Пікачу належить допомогти підлітку, який звернувся до детектива з проханням допомогти знайти зниклого батька.

Також, весь світ з завмиранням серця чекає виходу фільму "Король Лев", який поверне в дитинство. Над саундтреком ремейку працювали Елтон Джон, Тім Райс і Бейонсе. А також, Бейонсе озвучила левицю Налу. Очікується, що фільм вийде в прокат 18 липня 2019 року.

Ось дійшла черга до мультяшних рятувальників з мультсеріалу "Чіп і Дейл". Не так давно стало відомо, що Disney планує зняти повнометражний фільм за мотивами мульсеріалу, в якому задіє живих акторів. Про це повідомляє видання Hollywood Reporter.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Проект очолить Аківа Шаффер, що отримав популярність як учасник комедійного тріо Lonely Island, а також автор окремих випусків шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» і повнометражного фільму «Поп-зірка: не переставай, не зупиняйся».

Сценаристами картини виступають Деніел Грегор («Як я зустрів вашу маму», «Божевільна колишня») і Даг Менд («Кандидат на вбивство», «Комедіанти»). Подробиці сюжету поки тримаються в таємниці, як і те, де вийде фільм в кінотеатрах або на стрімінговому сервісі Disney+. Планується, що це не буде історія походження або історія самого детективного агентства.

Бурундучки Чіп і Дейл вперше з'явилися в мультфільмі "Рядовий Плуто" у 1943 році, а в 1989-му обзавелися власним анімаційним серіалом, для якого персонажам змінили зовнішній вигляд і характери. Всього було випущено 65 серій телешоу.

Нагадаємо, зірку "Месників" покарали за спойлери.

Раніше повідомлялося, що відома компанія Warner Bros. Entertainment показала перший трейлер довгоочікуваного фільму "Джокер". Картина розповість передісторію найбільш серйозного ворога Бетмена.

Також стало відомо, що YouTube-канал Focus Features показав перший трейлер хоррор-комедії Джима Джармуша, де Білл Мюррей, Хлоя Севіньї, Адам Драйвер і Тільда Суїнтон ведуть боротьбу проти зомбі.