Це відео з'явилося у мережі зовсім недавно, але вже встигло завоювати велику популярність серед користувачів. Передає Clutch.

Так, на Facebook-сторінці 24 каналу з'явилося відео, на якому дівчина азіатської зовнішності, використовуючи косметику і кисті, буквально намалювала собі обличчя, як у легендарної Мони Лізи з картини Леонардо да Вінчі:

Чарівний макіяж

Неймовірно! Дівчина за допомогою макіяжу змогла перетворитись на легендарну Мону Лізу

Geplaatst door 24 Канал op Woensdag 15 mei 2019

Відео одразу ж набрало величезну кількість лайків, а у коментарях користувачі не перестають захоплюватися майстерністю юної візажистки: "дуже схоже", "так красиво, а бідний Леонардо 12 років мучився", "Дуже красиво, дівчинка молодець", "треба ж так гарно малювати, розумниця".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, мати драконів Емілія Кларк прикрасила популярний глянець у прозорому вбранні.

Раніше Знай.uа повідомляв, виконавиця ролі Арьї Старк у серіалі "Гра престолів" Мейсі Вільямс вирішила скористатися своєю популярністю для благих цілей.

Також Знай.uа писав, приниженний Лазарєв знайшов винного у провалі на Євробаченні.