Український старець, одеський провісник Іона передбачив можливий початок Третьої світової війни. Про це повідомляє Politeka.

Він запевняє, що зовсім скоро світ охопить великий розбрат. Так, на Землі почнеться нова світова війна. Так, за пророцтвом старця, дві супердержави не зможуть поділити здобуті ресурси і саме з-за цього можуть початися запеклі бої.

Війна, за запевненням старця, буде дуже кровопролитній і занапастить величезну кількість життів. Також після того, як вона закінчиться, людству не вдасться повернутися до нормального життя і відновити всю інфраструктуру.

Старець переконаний, що деякі держави будуть стерті з лиця Землі. Від цієї долі вдасться врятуватися лише небагатьом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Іона стверджує, що дане пророцтво почне збуватися не раніше 2030-х років. Так, світове співтовариство має ще десять років на те, щоб приготуватися до величезних рарушениям.

Відомо, що Йона, він же Володимир Ігнатенко жив в Одеському Свято-Успенско монастирі аж до своєї смерті в 2012 році. До нього за мудрими порадами їхали люди з усієї України та Росії.

Раніше повідомлялося, що в одному з міст США сімейна пара стала свідком надзвичайного явища. Все побачене вдалося зафіксувати на відео.

Так, сімейство Тейлоров одного вечора вийшли на вулицю, щоб подивитися вечірню грозу. Коли вони спостерігали за цим природним явищем, то помітили щось незвичне в небі, хоча спочатку силует закривали хмари.

Нагадаємо, вчені знову "воскресили" Ісуса Христа, і його можна потрогать.

Як повідомляв Знай. ua, кінець світу підібрався дуже близько.

Також Знай. ua писав, що прибулець з Нібіру з'явився прямо посеред неба.