Конспірологи і уфологи переконані, що наш світ стоїть на порозі страхітливих подій, які в Біблії названі як Апокаліпсис. На думку багатьох експертів із різних куточків планети, на Великдень, 28 квітня 2019 році станеться щось дійсно жахливе. І все це через таємничу планету Нібіру, яка може знищити все живе на Землі.

Апокаліпсис

Вчені роблять такі страшні і лякаючі прогнози, грунтуючись на величезній кількості зловісних ознак, які останнім часом спостерігаються по всьому світу. Мова йде про таємничі небесні об'єкти і досить дивні природні катаклізми.

Катаклізм

21 квітня щось загадкове і дійсно страшне сталося в Індонезії. У нічному небі раптово з'явився гігантський яскравий об'єкт, який дуже сильно нагадує око. Місцеві жителі, більшість з яких є мусульманами, дали цьому явищу незвичайну назву – Око Джамаля.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Око Джамаля

Очевидці зняли дивну аномалію на відео і поділилися ним у мережі. Ролик викликав бурхливу реакцію. У мережі вирішили, що це справжнісінька і неймовірно зловісна ознака кінця світу.

Багато користувачів переконані, що це ні що інше, як Око Нібіру, яке і є провісником Апокаліпсису. Смертоносна планета Нібіру і її кровожерливі жителі зітруть з лиця Землі абсолютно все. І судячи з усього, це станеться вже дуже скоро.

Читайте також: названа нова дата Апокаліпсису, Землю атакують інші планети, залишилося 8 місяців.

Як повідомляв портал "Знай.uа" біблійне пророцтво про кінець світу збувається. "Війна Гога і Магога" завершиться апокаліпсисом, про це було відомо тисячі років тому.

Знай.ua писав: експерти попередили про те, що через 100 років наша планета перетвориться на гарячу точку, цілі держави будуть стерті з лиця Землі.

Нагадаємо, що сусідня галактика зіткнеться з Чумацьким шляхом, після чого наша Сонячна система потрапить у космічну воронку.