Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Новина про відставку Терези Мей потішила британців. Меми з нею захопили мережу

Користувачі Twitter з Британії дуже дивно відреагували на заяву прем'єр-міністра Терези Мей про відставку. Багато хто зрадів відставці Мей з керівної посади, в той час як іншу частину користувачів ця новина збентежила.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На думку користувачів, прем'єр покидає посаду у дуже скрутному політичному становищі, залишившись практично без союзників всередині власної Консервативної партії. Були коментатори, які критикували Мей за те, що вона так і не змогла реалізувати вихід Британії з ЄС.

Сердита кішка Grumpy Cat померла, але меми з нею завжди будуть у наших серцях

Господиня найсердитішої кішки Grumpy Cat розповіла в Twitter, що знаменита улюблениця померла у віці семи років. Її смерть не стала несподіванкою для власниці, але фанати тварини вкрай важко сприйняли цей факт. Адже з 2012 року личико Grumpy Cat було ідеальним шаблоном для мемів.