В 2019 році випускницям буде дуже складно підібрати шикарну сукню. До такого важливого дня Евеліна Хромченко підготувала фотодобірку найкращих образів зірок із Каннського кінофестивалю.

Про це стало відомо завдяки публікації визнаної гуру моди Евеліни Хромченко в Іnstagram.

Для того, щоб правильно зорієнтуватися у виборі вбрання пропонуємо підбірку фотографій зірок з Каннського кінофестивалю від відомої ведучої і письменниці. У мережі підготувала Евеліна наочну демонстрацію найкращих убрань до випускного вечора, який прийде вже незабаром.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Цю добірку одна з найвпливовіших персон у світі моди наполегливо порадила зберегти до закладкок самим поки ще школяркам, їх рідним і близьким, а також класним керівникам і директорам шкіл. На прикладі зірок буде простіше зорієнтуватися у виборі найкращого вбрання для дівчат.

Нагадаємо, останній дзвінок 2019: що подарувати вчителям і випускникам.

Як повідомляв Знай.uа вихованку притулку вигнали з-за святкового столу.

Знай.uа писав, випускниця 2019: які сукні обирають сучасні дівчата.