В Англії у місті Нортумберленд 31-річний Стівен побачив досить моторошне видовище. Так, біля ліжка його маленької доньки було ніщо інше, як привид. Відомо, що містичне явище потрапило на відео.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Daily Mail.

Чоловік помітив біля колиски однорічної доньки білий силует. Лякаючий момент зняв на відео пристрій відеоняні. На кадрах видно, як в поле зору потрапляє рухомий об'єкт, схожий на руку. Він рухається у бік сплячої дитини і зникає.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

За словами Стівена, він не вірить у привидів, але був настільки наляканий, що завмер на місці. Чоловікові знадобився деякий час, щоб наважитися увійти в кімнату до доньки. Також батько каже, що незадовго до події, в ліжечку доньки з'явилася лялька, яку туди ніхто не клав. Експерти вважають, що зображення могло виявитися просто випадковістю.

Нагадаємо, привиди і живі мерці: журналіст показав, хто бореться за посаду прем'єра.

Як повідомляв Знай.uа онука відомого мольфара передбачила Україні зміни.

Знай.uа писав, студент розповів, як потрапив у інший вимір.