Астролог заявив, що перший місяць літа принесе запаморочливу удуачу знаку Стрільця. Також до списку щасливчиків потрапили - Близнюки і Діви.

Про це розповів відомий астролог Влад Росс.

Стрілець
Стрілець

1 місце - Стрілець

Стрільцеві в червні буде везти більше за всіх. Гороскоп обіцяє цьому знаку Зодіаку удачу в поїздках та пригоди. У червні у Стрільців можливі успішні переговори і досягнення вигідних для них домовленостей, у тому числі вдалі домовленості з іноземними партнерами.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Близнюки
Близнюки

2 місце - Близнюки

Другим щасливчиком місяці будуть Близнюки. Представники цього знака Зодіаку сміливо можуть братися за ризикові фінансові вкладення і нові бізнес-проекти – все це увінчається успіхом, особливо в середині місяця.

Діва
Діва

3 місце - Діви

Червень Дівам принесе блискуче придбання нерухомості, вигідні капіталовкладення і нові фінансові можливості. Діви зможуть домогтися цього місяця високих постів, досягти нових рівнів у своєму житті, тобто на них чекає просування.

Нагадаємо, астрологи назвали найневдаліші любовні союзи за знаком Зодіаку.

Як повідомляв Знай.uа астролог розповів долю Кримського мосту.

Знай.uа писав, астрологи назвали головних тиранів за знаком Зодіаку.