Еротичний гороскоп на 31 травня Овен

Не довіряйте словами партнера, його «ні» цілком може означати хитренькое «так». Тільки будьте обережніше, якщо сильно буде відмовлятися, то варто зменшити натиск.

Еротичний гороскоп на 31 травня Телець

Не розтрачуйте любовний запал на кого попало. Навіть якщо ваш партнер не готовий до сексу, це ще не означає, що потрібно відразу шукати йому заміну.

Еротичний гороскоп на 31 травня Близнюки

Вашу ніч врятують легкі поцілунки, можуть цілувати вас чи можете цілувати ви самі. Все залежить від настрою вашого партнера.

Еротичний гороскоп на 31 травня Рак

Не відмовляйте собі в задоволеннях. Вони потрібні вам не стільки заради приємних відчуттів, але більше, щоб зняти напругу. Інакше вам навіть думати буде дуже важко.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 31 травня Лев

Цілий день вас буде спокушати бажання спровокувати чужого партнера. Причини ви придумаєте самі дикі, але все ж вам треба заспокоїтися, все це не принесе вам добра.

Еротичний гороскоп на 31 травня Діва

Діви сьогодні не зможуть знайти собі партнера, тому що будуть занадто чіплятися до дрібниць. Себе ви, звісно, обожнюєте цілком і повністю.

Еротичний гороскоп на 31 травня Терези

Якщо ви вважаєте, що для вас немає відповідної людини, то сьогодні доля доведе вам, що ви помиляєтеся. Не варто вишукувати, ви не зможете пройти повз неї.

Еротичний гороскоп на 31 травня Скорпіон

Сьогодні ви дізнаєтеся не саму приємну річ про партнера, і це може вас відштовхнути. Вирішувати, звичайно, вам, але все не так погано, як здається на перший погляд.

Еротичний гороскоп на 31 травня Стрілець

Повірте, якщо ваш партнер захоче загорнути на ліву сторону, то він це зробить. Ваше завдання на сьогодні – показати, що це йому й не потрібно.

Еротичний гороскоп на 31 травня Козеріг

Ви сьогодні зустрінете одну дуже сильну людину, з владою, грошима або зв'язками. Ви можете дозволити собі відчути себе слабкими, хоча б ненадовго.

Еротичний гороскоп на 31 травня Водолій

Сьогодні якась дрібниця змусить вас згадати про дуже давню пристрасть. Виявляється, все ще боляче. Подумайте ще раз, може не варто перегортати цю сторінку?

Еротичний гороскоп на 31 травня Риби

В цей день вийде назовні накопичене незадоволення вашим життям з партнером. Ніхто з вас не виявлятиме ініціативи, тому пристрасного вечора можете не чекати.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.