Нострадамус, який жив в середині ХVI століття, зробив чимало пророцтв. Так, вченим вдалося розшифрувати ще одне з його передбачень.

За даними вчених, Нострадамус передбачив загибель США через виверження Єллоустонського вулкану. Катастрофа буде настільки масштабною, що торкнеться усього світу.

Послання про глобальну катастрофу було зашифровано в одному з катренів Нострадамуса. Мова йшла про якийсь "Новий міст", існування якого буде припинено через землетруси і виверження вулкана. Експерти впевнені, що це саме справжнє пророцтво про загибель США.

Єллоустонський вулкан
Єллоустонський вулкан

Країна виявиться непридатною для життя, оскільки буде занурена під шаром попелу, який досягне 1 метра. Але і це ще не все. Попіл осяде не відразу, він буде літати в повітрі, що перекриє доступ Сонця до Землі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ще влітку 2017 року вчені NASA, Кембриджського університету, австралійського Університету Монаша оголосили, що супервулкан перебуває на межі вибуху. Вчені виявили всередині вулкану резервуар, з якого ось-ось виплеснеться магма. Вже тоді вчені були впевнені: виверження не уникнути.

Апокаліпсис
Апокаліпсис

Англійський геолог, голова Центру з вивчення природних катастроф Білл Макгір заявив, що, за його розрахунками, Єллоустон повинен вибухнути в 2074 році. Місцеві жителі скаржаться на постійні землетруси, які можуть свідчити лише про одне: вулкан на межі виверження.

Виверження одного вулкана потягне за собою інші виверження по всьому світу, а ті, у свою чергу, цунамі, які затоплять всі країни з виходом до океану.

Нагадаємо, український старець передбачив неминучий, людство в небезпеці.

Як повідомляв Знай. ua, сонце не витримує, потужні викиди загрожують всьому живому.

Також Знай. ua писав, що прибулець з Нібіру з'явився прямо посеред неба.