Один з найзагадковіших і гучних міфів Землі оповита безліччю питань і пересуд. Не перше тисячоліття не вщухають суперечки про особистості та достовірності існування головного християнського пророка.

Звільнитися міфами тут не вийде - останні, як відомо, не живуть так довго, і не надають настільки масштабного впливу на життя держав і народів. Не посягаючи на почуття віруючих, російський уфолог з ДАУ (Далекосхідна академія уфології) вирішив розібратися в цьому питанні - з позиції науки.

Наприклад - середньовічні фрески із зображенням святих. На ряді картин ми виразно бачимо зображення НЛО - кораблі класичної "тарілочної" форми з'являються завидно часто - два об'єкти, що випускають струменя реактивної тяги, навіть супроводжують розп'яття Ісуса. Цим цікаві аналогії не закінчуються. Цікаві й самі факти життя Христа.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Найвідоміший прибулець, можливо, і полетів додому, але допомагати людям не перестав. Відомо, що в наші дні прибульці активно маскуються і надають таємне вплив на світову політику - щоб не потрапити під "роздачу", як це було з Ісусом. У цьому сенсі міфи про Бога, як якомусь таємному всевидющого істоту, допомагає людям, звичайно, виправдані", - пояснює уфолог.

Нагадаємо, вчені знову "воскресили" Ісуса Христа.

Як повідомляв Знай.uа, серед грому і блискавок над містом здійнялося особа рептилоида.

Також Знай.uа писав, хто такий апостол Петро насправді.