Мерилін Монро була не просто секс-символом минулої епохи.

Крім образу головної блондинки США, вона завоювала серця мільйонів своїм внутрішнім світом.

Мерилін Монро
Мерилін Монро

1. Мерилін працювала на авіаційному заводі під час Другої світової війни

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У 1944 році ще нікому не відома Норма Джин Мортенсон (це її справжнє ім'я) після невдалого шлюбу повернулася в місто своїх батьків.

2. Її бібліотека нараховувала безліч книг

У дитинстві у Мерилін не отримала хорошої освіти. Це і вплинуло на книжковий характер майбутньої зірки. Її бібліотека налічувала трохи більше 400 книг, серед яких була присутня як художня, так і наукова література.

3. Монро постійно покращувала акторська майстерність

Мерилін не любила ролі звичайних простачок, тому постійно покращувала свою акторську гру. Як говорить один з її вчителів – легендарний Лі Страсберг, Мерилін Монро і Марлон Брандо були її найкращими учнями, оскільки лише вони могли так глибоко зануритися в життя свого персонажа.

4. Вона спритно маніпулювала керівництвом кіностудії і думкою публіки

Монро відмінно вдавалося досягати задуманого. Про це сказано в біографічній книзі Ентоні Саммерса «Богиня. Таємниці життя і смерті Мерилін Монро».

Крім того, в одному зі своїх останніх інтерв'ю Монро попросила журналіста зосередиться на важливих речах, а не на те, яка вона сексуальна.

«Те, чого дійсно потребує світ, – це реальне відчуття спорідненості. Всі: зірки, робочі, негри, євреї, араби – всі ми-брати. Будь ласка, не смійтеся з мене. Завершіть інтерв'ю тим, у що я вірю».

5. Спадщина Монро

Її біографи сходяться на думці, що Мерилін була зовсім не тією, як про це прийнято думати.

«Найбільший міф полягає в тому, що вона була дурною. Другий міф полягає в тому, що вона була дуже крихкою. Третій міф – в тому, що вона не могла грати. Вона була далеко не дурною, хоча і не мала офіційної освіти, тому дуже за це переживала. Однак вона була дійсно дуже розумною і дуже сильною, - говорила про Монро письменниця Сара Черчвелл

Нагадаємо, Кравець з Квартал 95 показала, як живе її сім'я

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Ольга Сумська зворушливо привітала доньку з Днем народження

Також "Знай.ua" писав про те, що Ольга Куриленко затьмарила Монако українською красою