Відомий американський телеканал HBO випускає останню п'яту серію міні-серіалу "Чорнобиль", який б'є світові рекорди популярності.

Про це пишуть українські ЗМІ.

За інформацією ЗМІ, міні-серіал "Чорнобиль", який зараз транслює американський канал HBO, називають одним з найрейтинговіших — воно й не дивно, адже інтерес до Чорнобиля змушує тисячі туристів зі всього світу і взагалі заплатити чималу копійку, щоб приїхати сюди, побачити мертві поселення і станцію на власні очі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Спочатку автори планували знімати про Чорнобиль в Литві. Це було дешевше. Але відсутність там реквізиту змусило їх приїхати заради деяких сцен в Україну, розповідає керівник компанії, яка допомагала в зйомках.

У Литві Вільнюс був Прип'яттю, Каунас — Москвою, тамтешня Ігналінська атомна станція — Чорнобильською. Українські локації — це київський Поділ і центр, місто Прип'ять та Київське море — по дамбі в серіалі евакуювали людей.

Нагадаємо, серіал "Чорнобиль" від HBO відзначився "кіноляпом": проморгали.

Як повідомляв Знай.uа де і як знімали гучний серіал "Чорнобиль".

Знай.uа писав, серіал "Чорнобиль" змусив справжніх ліквідаторів заговорити.