Мешканці кількох провінцій на півночі Китаю стали свідками НЛО. Воно було схоже на політ в небі чи ракети, то метеорита. Відео з'явилося на відеохостингу YouTube.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

То що потім відеоролики розлетілися по соціальним мережам КНР, а потім і з'явилися у Всесвітній павутині, не викликає здивування. Кілька вражає те, що відео про це НЛО з'явилося в новинах Dongsen News Channel, причому диктор повідомив про загадкове явище, як про щось звичайне для Китаю, хоча і вельми цікавий.

Не всі повірили в те, що перед ними був НЛО і вважають, що це цілком міг бути запуск ракети, так як вчені змогли визначити, що перед ними не метеорит, об'єкт летить вгору від поверхні Землі. От тільки чому при цьому не чути звуку, причому ні в одне провінції Китаю ніхто не зафіксував звичайний рев земної носія, нехай навіть віддалений. А потім земна ракета на такій висоті вже не відкидає настільки великий віяловий хвіст.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Уфологи відзначають, що це може бути як НЛО, так і військовий проект, наприклад китайських ВПС. Військові поки що не дали жодних коментарів з цього приводу.

Китайці були шоковані тим, що НЛО перебив навіть випуск місцевих новин. Реакція деяких з них була просто неймовірною.

Нагадаємо, Пілоти ВМС зізналися у зустрічі з НЛО.

Як повідомляв Знай. ua, дитинча Нібіру виріс поруч з нами на Землі.

Також Знай. ua писав, що секретний план нападу НЛО розкритий, людство в небезпеці.