Відомий уфолог Скотт Уорінг, повідомив, що в Арізоні очевидцю вдалося зняти на камеру таємничий ніби діамантовий НЛО.

Як стверджує дослідник інопланетного життя, загадковий об'єкт є переконливим доказом того, що за Землею та її мешканцями стежать представники інопланетних цивілізацій.

Як зазначив Скотт Уорінг, ролик тривалістю більше 7 хвилин дозволяє побачити одне з найяскравіших невпізнаних явищ.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Але розглянути подробиці не представляється можливим з причини сильного "алмазного" сяйва. Створюється враження, що НЛО обертається при русі на 360 градусів, будучи позбавленим верху або низу.

На кадрах видно, як по небу рухається об'єкт круглої форми, що переливається. Незвичайним, за словами очевидця було те, що він виблискував наче діамант. Коли чоловік побачив у небі рух, він вирішив зняти подію на камеру смартфона.

Відео було також опубліковано на каналі дослідника Джеффа Вулвіна з Феніксу.

Уфологи вважають, що цей ролик можна зарахувати до численних доказів існування прибульців. Проте, користувачі Всесвітньої павутини в основному обговорювали, це справжнє відео або підробка, оскільки відображеним на ньому подіям важко повірити.

Варто також відзначити, що це не перший алмазний НЛО, який потрапив на камеру. Уфологи оприлюднили відеоматеріал з НЛО біля МКС.

Фахівці виявили об'єкт, що пролітав мимо станції, а його сяйво схоже на відблиски алмазів. На відеоролику видно, як повз МКС пролітає невідомий об'єкт білого кольору, який періодично видає світіння, і останнє більше схоже на блиск діаманта.

Користувачі, які встигли переглянути відео прийшли до висновку, що в кард потрапив інопланетний корабель, який пролітає повз МКС. Знайшлися й такі громадяни, які вважають це твердження помилковим, вважаючи, що у Міжнародної космічної станції з'явився астероїд.

Нагадаємо, дивна істота випадково потрапила у кадр і перелякала мережу. Від відео кров холоне в жилах, ніхто не в силах пояснити появу чудовиська.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік згадав про страшне викрадення прибульцями. Він пам'ятав, як якісь таємничі створіння забирали його зі спальні.

Також "Знай.uа" писав, біля Сонця помітили кубічний НЛО. Експерт повідомив, що побачив чіткі обриси космічного судна прибульців на вивчених зображеннях.