Представники Управління туризму і промоцій КМДА пропонують створити новий туристичний маршрут по локаціях зйомок міні-серіалу "Чорнобиль". Як повідомляється на сторінці управління на Facebook, планується побудувати кілька маршрутів: від короткого до довгого.

Локації будуть розташовуватися в Чорнобильській зоні і в Києві, а гіди будуть розповідати невеликі історії про зйомки та інформацію про місце подій. Пізніше в управлінні пояснили, що серед локацій будуть підземний бункер ЧАЕС, в якому в ніч аварії працював перший штаб ліквідації, пожежна частина, лікарня, легендарний "Міст смерті", з якого, за версією серіалу, жителі Прип'яті спостерігали за пожежею на ЧАЕС, центральна площа з готелем "Полісся" та міськвиконкомом.

🇺🇦 Продовжуємо формувати новий туристичний маршрут локаціями міні-серіалу «Чорнобиль» – вчора відвідали Чорнобильську...

Geplaatst door Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації op Vrijdag 7 juni 2019

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відзначається також, що рівень радіації в Чорнобильській зоні, де дозволено гуляти туристам, досягає 0,3 мікрозіверта, як у Києві.

Нагадаємо, відомий український телеканал покаже гучний серіал "Чорнобиль": де і коли дивитися.

Як повідомляв Знай.uа, зону відчуження показали в романтичному підтексті: Чорнобиль таким ще не бачили, яскраві фото.

Знай.uа писав, фінал "Чорнобиля" від HBO: де і як знімали найпопулярніший серіал.