До пророцтв різноманітних ясновидців можна ставитися по-різному. Однак пророцтва Ванги збувалися найчастіше, тому її по праву вважають одному з найсильніших ясновидців світу.

Трактувати пророцтва Ванги можна по-різному, тому що вона говорила дуже розмито. Сенс її пророкувань ставав зрозумілий тільки після того, як подія траплялися. Так, ніхто й подумати не можу, що фраза: "Курськ" піде під воду і весь світ буде його оплакувати" - пророча. Ніяких передумов до того, що місто буде затоплено не було. Але Ванга мала на увазі зовсім інший Курськ, який дійсно оплакували мільйони людей.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ванга
Ванга

В прогнозах знаменитої болгарської ясновидиці знайшли також загрозу Третьої світової війни, яка може розпочатися вже у 2019 році. Так, джерела повідомляють про невідомий раніше прогноз, в якому йдеться про складне майбутнє людства. Ванга передбачала важкі випробування для людей по всьому світу. Так, буде спостерігатися спад в європейській економіці, а також ряд розбіжностей між країнами-союзниками. Крім того, можливе масове зубожіння людей по всьому світу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Знайшли у Ванги і пророцтво про Україну. Так, на думку болгарської ясновидиці, в країні буде прихід чесних керівників і переломний момент в історії держави. По всій земній кулі, на думку ясновидиці, у 2019 році почнуть відбуватися стихійні лиха. Не виключено початок Третьої світової війни.

Нагадаємо, пророцтво Ванги змусить тремтіти кожного: мутанти замінять людей, нам залишилося недовго.

Як повідомляв Знай. ua, кінець світу підібрався дуже близько.

Також Знай. ua писав, мирне небо та повернення Криму: онука відомого мольфара передбачила, коли все зміниться.