День літнього солцестояния відзначають 21 червня. Він має безліч різних традицій і повір'їв. Люди здавна слідували їм, тому дізнайтеся, що потрібно обов'язково зробити в це свято

Що потрібно зробити в літнє сонцестояння

В цей день відбувається кульмінація життя, посилюються цілющі здібності трав, води і вогню.

  • Скупайтеся до заходу сонця – це позбавить від усіх хвороб;
  • Можете починати зривати гілки для банних віників, вони не принесуть нічого поганого.
  • Перед заходом розпаліть багаття, перестрибніть через вогонь, потанцюйте навколо нього. Це очищає від пристріту і порчі. А якщо перестрибувати в парі тримаючись за руки, вас з цією людиною чекає весілля і довге життя разом.

  • Можете також спалити одяг хворого, так ви спалите і саму хворобу.
  • Зберіть залишки від багаття і використовувати як добриво у себе в городі або в полі.
  • Вранці відкрийте всі вікна і поверніться до Сонця обличчям, розкиньте руки та привітайтеся. Відкрийте вікна, щоб сонячні промені проникли у ваш будинок.
  • Заваріть чай або каву і залиште чашку на хвилину під сонячними променями, це зарядить напій енергією.
  • Астрологи радять носити в цей день помаранчеві, жовті і золоті кольори. А також малювати, вишивати, співати і виявляти інші свої творчі здібності.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.