Час з 2 по 16 липня виявиться непростим для багатьох громадян нашої країни, адже скоро з'явиться "коридор затемнень". Характерну назву для даного періоду дано не просто так, а самі затемнення, на думку астрологів, дуже впливають на психіку людини.

Цілком імовірно, що спочатку з'явиться смуга невдач, це і не дивно, адже заступництво зірок і планет перерветься, а до нового потрібно буде звикнути.

Тому в даний проміжок часу можна приділити увагу своєму здоров'ю, переглянути свої погляди на життя, проявити себе як особистість, зробивши перші самостійні кроки у своїй справі, а також можна звернутися до духовних практик це допоможе полегшити негативні наслідки даного проміжку часу.

Проте є й свої табу в цьому періоді, а саме: не можна розслаблятися, адже в даний момент домінує сила Марса, що може спричинити за собою низку конфліктів або аварій; також не можна допускати хірургічних втручаннь, і навіть деяких косметичних процедур пов'язаних з корекцією зморшок або видалення родимок, адже сила Марса сприяє тривалому загоєнню ран і тканин.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, гігантський метеорит атакував Місяць: вчені розповіли, що коїться із земним супутником.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прибульці використовують воду для інопланетної селекції і знищать людство. Цілющий ефір стане початком атаки і космічної війни, Земля в небезпеці.

Також "Знай.uа" писав, Земля може стати жертвою чорної діри, вибратися не вдасться нічому живому.