Гороскоп на 4 липня Овен

Сьогоднішній день кине вам виклик. Але вам дуже важлива думка оточуючих, тому варто все таки його прийняти. А то втратите повагу.

Гороскоп на 4 липня Телець

Сьогодні ви будете занадто чутливі. Уникайте великих скупчень людей, конфліктів і суперечок, а то ще розплачетеся і втечете.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гороскоп на 4 липня Близнюки

День відмінно підходить, щоб влаштувати землетрус, ну або хоча б переставте меблі. У будь-якому випадку, постарайтеся зменшити кількість жертв.

Гороскоп на 4 липня Рак

У суперзірок теж є свої потреби, а так як ви – не суперзірка, то щоб задовольнити їх вам потрібно буде набагато більше зусиль.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на 4 липня Лев

Цей день буде для вас дуже важким. Але вас можуть підтримати друзі і сім'я. А ось з малознайомими людьми вам краще не спілкуватися.

Гороскоп на 4 липня Діва

Сьогодні у вас виявиться дуже багато вільного часу. Підготуйтеся і розплануйте, як скористатися таким рідкісним подарунком долі.

Гороскоп на 4 липня Терези

Сьогодні вам не можна бути егоїстами, але і сильно не звикайте віддавати себе повністю оточуючих і їх проблемам.

Гороскоп на 4 липня Скорпіон

Щоб дістатися до бажаної мети, вам потрібно розкласти весь шлях на маленькі відрізки. Так буде легше рухатися і швидше завершити ваше завдання.

Гороскоп на 4 липня Стрілець

Сьогодні вас зможуть захистити ті правила, які раніше, на вашу думку, отруювали життя. Дійте згідно з ними, і день пройде чудово.

Гороскоп на 4 липня Козеріг

Сьогодні є велика ймовірність, що ваші зусилля нарешті приведуть вас до результату. Ось тільки він може бути трохи іншим, не таким, на який ви розраховували.

Гороскоп на 4 липня Водолій

Сьогодні вам потрібно бути практичніше. Навіть найменші примхи можуть спричинити неприємні наслідки.

Гороскоп на 4 липня Риби

Відмінності між вами і іншими представниками людства сьогодні будуть яскраві як ніколи. Постарайтеся, щоб у вашому випадку вони не мали негативного характеру.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.