Еротичний гороскоп на 4 липня Овен

Сьогодні ви самі точно не знаєте, чого хочете. І це буде зводити вас з розуму, а особливо питання – чи правильно в підсумку ви вибрали.

Еротичний гороскоп на 4 липня Телець

Ви сьогодні дуже привабливі і відчуєте це. Не дивуйтеся прихованих натяків і прямих пропозицій прийти на ніч.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 4 липня Близнюки

Сьогодні будьте обережніше зі своїм тілом і стилем. Навіть найменші зміни можуть спричинити затяті засудження від партнера. Поки обходьте перукарні стороною.

Еротичний гороскоп на 4 липня Рак

Одного сексу вам буде недостатньо, вам потрібна подвійна порція. Партнер буде тільки радий і швидко втягнеться в ваш ритм.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 4 липня Лев

У Левів сьогодні на розумі підступні любовні інтриги, в результаті яких ви цілком можете виявитися не біля розбитого корита, а поруч з двома цілими.

Еротичний гороскоп на 4 липня Діва

Сьогодні вам потрібно більш ніжно і дбайливо поводитися з коханим, він цього потребує. Може навіть подаруйте йому щось, або придумайте цікавий еротичний вечір.

Еротичний гороскоп на 4 липня Терези

Вам треба змінити позиції в своєму інтимному житті. Це принесе приємну різноманітність і сподобається вам обом. Якщо нічого не змінювати, ваші відносини заіржавіють.

Еротичний гороскоп на 4 липня Скорпіон

Будьте обережніше і думайте, що говорите, тому що всі ваші відмови будуть сприйматися зовсім навпаки. А потім доведеться швидко тікати, воно вам треба?

Еротичний гороскоп на 4 липня Стрілець

Подумайте, як ви можете використовувати еротичні іграшки та м'які речі у вашому інтимному житті. Зірки натякають, що це добре спрацює.

Еротичний гороскоп на 4 липня Козеріг

Сьогодні ви можете зіткнутися з короткостроковим службовим романом, який стане яскравим спалахом у темному тунелі. Ви отримаєте феєрверк емоцій, але про задоволення в ліжку точно не відомо.

Еротичний гороскоп на 4 липня Водолій

Ваш коханий готує вам сексуальний сюрприз. Може це буде костюм, іграшка або просто нові дії і пози. У будь-якому випадку, подарунок повинен вам сподобатися.

Еротичний гороскоп на 4 липня Риби

Вам треба сьогодні стати кумиром у сексі для когось з меншим досвідом. Можете сміливо все розповідати в подробицях і навіть трохи прикрасити. Ваші секрети нікому не розкриють.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.