Гороскоп на 5 липня Овен

Чим менше ви будете хотіти досягти успіху, тим складніше вам буде його досягти. Ви занадто перебільшуєте труднощі, все набагато простіше.

Гороскоп на 5 липня Телець

Ви сьогодні будете надихати оточуючих на багато змін. Ось тільки багато ваших ідей можуть втілити без вашого відома.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гороскоп на 5 липня Близнюки

Перед тим, як починати справу, про яку ви мало знаєте, доробіть спочатку невідкладні. На них може піти більше часу.

Гороскоп на 5 липня Рак

Сьогодні вам краще почекати трохи. Не поспішайте і не закладайте наріжні камені. Скоро все дуже сильно зміниться.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на 5 липня Лев

Сьогодні вас чекає дуже напружений день. Вам не доведеться вирішувати великих завдань, однак кількість дрібних перевершить всі мислимі межі.

Гороскоп на 5 липня Діва

Сьогодні вас ніхто не зможе збентежити. У вас на все знайдеться відповідь. Було б відмінно, якщо б вам задавали більше запитань.

Гороскоп на 5 липня Терези

Сьогодні вам дуже допоможе друг, тому порадійте його допомозі і перестаньте скаржитися на життя. В іншому випадку, він перестане вам допомагати.

Гороскоп на 5 липня Скорпіон

Не розгойдуйте сьогодні човен. Вам потрібно бути більш виваженими і холодними зовні. Як би спекотно не було у вас на душі.

Гороскоп на 5 липня Стрілець

Сьогодні ви станете поборником справедливості. Ви занадто жадаєте правди і можете образити оточуючих своєю безтактністю.

Гороскоп на 5 липня Козеріг

Якщо будете проводити час з друзями, то подбайте, щоб всі в компанії були сумісні. Навіть маленька сварка може закінчитися скандалом.

Гороскоп на 5 липня Водолій

Сьогодні ви будете займатися багатьма справами одночасно. Навряд чи ви цього хотіли, але хто вас буде питати.

Гороскоп на 5 липня Риби

Розважтеся сьогодні самі і розважте членів вашої родини. Повирішуйте хором кросворд, чи що, якщо, звичайно, спільне прибирання квартири не принесе більшого задоволення.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.