Всього в році є пару сприятливих і щасливих днів. Астролог Ефа Форіна повідомила, що один з таких періодів припадає на 9 липня. Про це пише "Обозреватель".

"Якщо провести необхідні практики, в такі дати можна "начаклувати собі щастя" і забезпечити виконання бажань", – розповіла астролог.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Якщо ми хочемо, щоб у нас все було чудово і добре, нам треба дочекатися 9 липня. Це універсальна точка загадування бажань, коли все сходиться як треба. Таких днів буває всього кілька в році, коли можна начаклувати собі щастя", – пояснила Форина.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також вона попередила, що 9 липня не слід що-небудь починати – слід зосередитися на духовних практиках на виконання бажань.

Конкретна практика не має принципового значення. Слід віддавати перевагу тій, "яка вам до душі".

"Наприклад, можна робити карткові розстановки, візуалізації, використовувати руни, читати замовляння, молитви, сури і так далі. Можна змалювати бажане на папері або скласти "карту бажань" - на аркуші картону або полотні наклеїти картинки-символи речей або подій, які ви хочете отримати в своєму житті", – наголосила Ефа Форіна.

Нагадаємо, на початку липня на Землі почався коридор затемнень, яким в астрології називають проміжок між 2 і 17 липня.

Як повідомляв портал Знай.uа, чого категорично не можна робити з 2 по 16 липня.

Також портал Знай.uа писав, що астролог попередив українців про небезпеку у найгірший день літа.