Загадай бажання і дізнайся, коли воно здійсниться. Карти розкажуть, коли чекати позитивних змін. Цей тест-передбачення дуже точний і працює безпосередньо з підсвідомістю. Про це передає Clutch.

Ці карти — незвичайні. Вони несуть у собі таємничий сакральний сенс і працюю безпосередньо з підсвідомістю. Через них Всесвіт повідомить тобі, коли твоє заповітне бажання здійсниться.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Просто загадай бажання і подивися на карти. До якої з них тебе тягне найбільше? Вибери одну і дізнайся, коли твоє бажання здійсниться.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Картка №1: "Увесь світ"

Ти на даному життєвому етапі знаходишся перед вирішальним вибором. Від нього залежить буквально все. Твоє життя незабаром зміниться. Тобі потрібно терміново зрозуміти, чого ти щиро бажаєш, і визначитися зі своїми цілями — близькими і глобальними.

Головне, щоб твоє бажання було саме твоїм, справжнім. Тоді воно збудеться вже до кінця цього літа. Якщо бажання нав'язано ззовні, то воно не здійсниться.

Карта №2: "Колесо Фортуни"

Відмінний вибір карти. Ти в пошані у Всесвіті. Твоє бажання не просто почуте нею, воно вже давно реалізується. І станеться зовсім скоро. Рахунок іде буквально на дні.

На тебе чекає велика удача і щастя, ти отримаєш успіх і гроші. Залишилося зовсім трохи почекати, і все зміниться на краще. Кохання теж не змусить себе довго чекати.

Карта №3: "Стриманість"

Ти мрієш про щось. Але твої мрії — це тільки мрії. Ти нічого не робиш для того, щоб вони здійснилися. А Всесвіт не любить тих, хто чогось від неї вимагає, а сам сидить, склавши ручки.

Почни діяти. Почни боротися за своє щастя. А до тих пір можеш і не чекати на виконання бажання.

Карта №4: "Монети"

Карти кажуть, що твоє бажання обов'язково скоро здійсниться. Але тільки в тому випадку, якщо воно пов'язане з матеріальними благами — гроші, майно, придбання квартири або транспортного засобу, поїздка за кордон або на моря. У цьому випадку тобі залишилося почекати. До кінця цього року ти отримаєш бажане.

Але якщо твоє бажання не матеріальне, то для нього поки не прийшов час. Коли прийде — не відомо. Швидше за все, у цьому ключі ти робиш щось не зовсім вірно. Варто переглянути свою позицію і свої погляди.

Нагадаємо, древні руни дадуть тобі найважливішу пораду в життя.

Раніше Знай.ua повідомляв, як дізнатися свою долю і не помилитися у майбутньому.

Також Знай.ua писав, про що розповість дата народження та ім'я.