Британський рибалка в Таїланді виловив найбільшого в світі карпа. Його вага становила 105 кілограмів. При цьому він бився з рибою близько 80 хвилин.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

42-річний Джон Харві насилу повірив свої очам, коли величезна рибина опинилася на суші. 105-кілограмового коропа довелося зважувати на особливих вагах на міцному штативі з нержавіючої сталі.

При цьому він не зміг обійтися без допомоги двох рибалок для того, щоб зробити пам'ятний знімок з підводним гігантом. Виловити карпа йому вдалося в ставку Palm Tree Lagoon Fishery.

Його улов побив попередній світовий рекорд з вилову гігантського вусаня на 10 фунтів (4,5 кг).

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Як тільки він проковтнув наживку, я зрозумів, що це буде велика риба, — розповів британець, який займається риболовлею з 3-річного віку. — Він не надто сильно мені протистояв, в основному проблему надавав його вага, саме він був для мене справжнім випробуванням".

При цьому чоловік зізнається, що йому довелося понервувати в той момент, коли він тягнув рибу, адже боявся того, що риба зійде з гачка.

"Він був такий величезний, що навіть правильно схопити рибу було складно. Коли ж ми поклали його на ваги, я просто не міг повірити в його вагу. Бути світовий рекорд — це те, чого я завжди хотів — з тих пір, як я зловив цю рибу, я всім показую її фотографії. Я просто звичайний рибалка, тому мені дійсно було шкода деяких інших рибалок в цьому районі, які витрачають набагато більше грошей, при цьому не ловлять рибу і близько наближається до цих розмірами", - зізнався британець.

Нагадаємо, двоє харків'ян спіймали на вудку самі себе.

Як повідомляв Знай. ua, Дніпропетровщину атакувала смертельна епідемія.

Також Знай. ua писав, що одеситів підстерігає смерть у морі.