У США традиційно на День незалежності, 4 липня, в Нью-Йорку влаштували чемпіонат з поїдання хот-догів nаthаn's Famous Hot Dog Eating Contest.

Про це повідомляють "Факти".

І вкотре переможцем став Джоуї Честнат на прізвисько Щелепи. Він зміг заштовхати в себе всього 71 хот-дог і це за рекордних 10 хвилин.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

35-річний чоловік щороку бере участь у незвичайних змаганнях. Цього річна перемога стала для нього дванадцятою. Всього в майстерності поїдання хот-догів змагалися 18 осіб з різних штатів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також майстерно їдять і жінки, щоправда, набагато менше. Серед жінок перемогла Міки Сюдо з Лас-Вегаса, яка проковтнула 31 хот-доги.

Видання нагадує, що чемпіонат з поїдання хот-догів nаthаn's Famous Hot Dog Eating Contest проводяться щорічно з 1972 року на Коні-Айленді. У 2019 році організатор подарував 100 тисяч безкоштовних хот-догів Банку їжі Нью-Йорка. Звідти їжу безкоштовно роздають бідним.

Нагадаємо, капуста перетворюється, перетворюється капуста: АТБ нагодував українців живучою мерзотою - "Люди за це гроші платять".

Як повідомляв портал Знай.ua, українців попередили про рекордне здорожчання продуктів.

Також Знай.ua писав про те, що світ шокувала історія жінки, яка народила 69 дітей та залишилась стрункою, як тростинка.