Еротичний гороскоп на 9 липня Овен

Сьогодні ваші бажання і бажання партнера повністю співпадуть. А отже, їх буде в два рази простіше втілити в життя. Цим і займіться.

Еротичний гороскоп на 9 липня Телець

У вашому особистому житті можуть загостритися конфлікти і вам доведеться з ними впораєтися, може навіть хитрістю і спокусою. Це буде простіше, ніж відкрита війна.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 9 липня Близнюки

Вам треба почати прелюдію в тому ж стилі, в якому ви хочете мати секс. Тобто або ніжну, або більш жорстку, або взагалі не починати, якщо не в настрої.

Еротичний гороскоп на 9 липня Рак

Якщо ви вже не можете щоранку дивитися на одне і те ж обличчя в ліжку, поки не шукайте заміну. Спочатку спробуйте зав'язати собі очі і дізнаєтеся зовсім нові відчуття.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 9 липня Лев

Сьогодні у вас з'явиться інтимна проблема, і вирішити її можна по-різному. Ось тільки найбільш правильним варіантом буде самий простий.

Еротичний гороскоп на 9 липня Діва

Ви дізнаєтеся багато нового про себе і свого коханого відразу після сексу, якщо залишитеся на недовгу розмову. Але якщо відразу підете, багато втратите.

Еротичний гороскоп на 9 липня Терези

Перед Терезеами сьогодні постане дилема, чому ж їм віддати перевагу: чи тихому сімейному щастю за чашкою чаю, чи кинутися у вир з головою і пошукати пригод на свою "п'яту точку".

Еротичний гороскоп на 9 липня Скорпіон

Сьогодні ви покажете, що все ще можете «читати думки» партнера, що дуже корисно в любовних справах. Це принесе вашому коханому багато задоволення і щастя.

Еротичний гороскоп на 9 липня Стрілець

Сьогодні такий день, що вам потрібна буде моральна підтримка партнера. А вже ввечері можете розраховувати і на любовні ігри.

Еротичний гороскоп на 9 липня Козеріг

Сьогодні вас буде зачаровувати метал в різних його проявах. Може це якісь аксесуари, а може ви виберете, наприклад, наручники.

Еротичний гороскоп на 9 липня Водолій

Ваш партнер погодиться на секс з вами, якщо ви будете повністю відверті з ним. Може розкажіть йому кілька секретів?

Еротичний гороскоп на 9 липня Риби

Сьогодні вам не світить спокійний секс на м'якому матраці. Просто вашому партнерові потрібно щось більш екстремальне, а класика йому вже не підходить.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.