Гороскоп на 12 липня Овен

Сьогодні у вас буде мінливий настрій. Тому проведіть день з тими, хто вже звик до таких перепадів і може вас зрозуміти.

Гороскоп на 12 липня Телець

Уважно поставтеся до того, що говорите і кому. З деякими вашими знайомими краще взагалі помовчати, щоб не заробити проблем.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гороскоп на 12 липня Близнюки

Сьогодні страх вам не відомий, але що таке любов ви точно не забудете. Сьогодні немає межі між вашими бажаннями і можливостями.

Гороскоп на 12 липня Рак

Намагаючись наздогнати те, що постійно вислизає і дражнить вас, ви просто даремно витратите весь день. А може воно вам не так сильно і треба?

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на 12 липня Лев

Ви весь день будете в дорозі, але певної мети у вас не буде. Вас легко залучити в нову справу, але так само легко ви з неї і підете.

Гороскоп на 12 липня Діва

Оточуючі вас люди будуть багато сміятися, але не ображайтеся. Вони не над вами сміються, а з вами. Просто у вас будуть нові друзі.

Гороскоп на 12 липня Терези

Сьогодні ви занадто легко сприймаєте все на віру. Добре, що ніхто не хоче вас в цей день обдурити, а нешкідливим небилицям можна іноді й повірити.

Гороскоп на 12 липня Скорпіон

Сьогодні вам буде складно втриматися, щоб не змінити курс. Поки не міняйте нічого, ви йдете в правильному напрямку.

Гороскоп на 12 липня Стрілець

Сьогодні ви можете випадково обдурити когось. Краще перепитайте кілька разів, щоб знати, що вас точно правильно зрозуміли.

Гороскоп на 12 липня Козеріг

Сьогодні ви можете по простоті душевній допустити промах, якому самі б, можливо, і не надали значення. На жаль, цей промах вельми плачевним чином позначиться на подальшому перебігу подій.

Гороскоп на 12 липня Водолій

Сьогодні люди будуть сприймати вашу увагу як подарунок. Це не погано, але хтось може і приревнувати вас. А таких шанувальників буде багато.

Гороскоп на 12 липня Риби

Ви будете всіляко намагатися уникнути занять власними справами. Хоча якщо допоможете комусь сьогодні, то може він допоможе вам завтра.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.