Гороскоп на 16 липня Овен

Цей день відмінно підходить, щоб творити чудеса. Навіть якщо ви не вмієте, спробуйте, і можете змінити своє чи ще чиєсь життя.

Гороскоп на 16 липня Телець

Сьогодні ви можете сказанути зайвого. Будьте обережніше, вороги дуже зацікавлені у вашій балакучості і все слухають.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гороскоп на 16 липня Близнюки

Над вами розвіються хмари, і ви зможете побачити, що всі ваші страхи і переживання були порожніми. Ви можете впоратися з будь-якою справою.

Гороскоп на 16 липня Рак

Сьогодні ви повинні уважно вислухати кожного, але вчинити так, як самі вважаєте потрібним. Так ви точно не помилитеся.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на 16 липня Лев

Сьогодні ваші родичі будуть довго пиляти вас і нарешті допилять так, що викличуть ваше обурення. Пора показати їм, що в постійні поради вам не треба.

Гороскоп на 16 липня Діва

Вам треба провести цей день в стороні від подій. Вам доведеться зіграти свою роль хіба що завтра, а сьогодні все це вам тільки нашкодить.

Гороскоп на 16 липня Терези

Сьогоднішній день буде дуже некомфортним. У вас навіть не буде можливості присісти. Але в іншому все пройде добре.

Гороскоп на 16 липня Скорпіон

Сьогодні вам потрібно зайнятися тим, що ви раніше не робили. Саме таке заняття принесе вам багато задоволення. Цим ви дуже здивуєте близьких.

Гороскоп на 16 липня Стрілець

Сьогодні вам краще триматися подалі від великих скупчень народу, тому що можуть виникнути різного роду чвари, а ви можете потрапити в їх епіцентр.

Гороскоп на 16 липня Козеріг

У вас почнеться нова смуга невдач, але ви можете зробити її дуже вузькою. Подумайте, як це зробити, і вже до вечора знову будете в білій зоні.

Гороскоп на 16 липня Водолій

Щоб ваші сьогоднішні дії принесли вам плоди, вам доведеться піти на жертву. Хоча і в цьому випадку результат відразу не буде, треба буде почекати.

Гороскоп на 16 липня Риби

Сьогодні вам варто застосовувати силу своєї чарівності в малих дозах. Передозування загрожує тим, на кого ви будете діяти, повною і незворотною втратою голови.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.