Гороскоп на 18 липня Овен

Якщо вам здасться, що щось не вийде, то краще і не починайте ці справи. З таким настроєм дійсно нічого не вийде.

Гороскоп на 18 липня Телець

Сьогодні на вас чекають цікаві зустрічі. Вам потрібно буде сприйняти багато інформації, підготуйтеся, можете навіть блокнотик взяти.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гороскоп на 18 липня Близнюки

Сьогодні ви трохи розчаровані в житті. І якби могли, то просто залишилися б у ліжку на весь день. Ось тільки літня хандра не вважається достатнім приводом для прогулу.

Гороскоп на 18 липня Рак

Які б не були у вас наміри, все одно все буде по-іншому. Ви просто потрапляєте в хвилю, з якої важко вибратися. Постарайтеся її перечекати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на 18 липня Лев

Сьогодні ви зможете спокійно їсти, пити і веселитися. А ось про працю можете забути, день створений тільки для заслуженого відпочинку.

Гороскоп на 18 липня Діва

Сьогодні вам потрібно буде відстоювати свою думку. Краще б не застосовувати силу, а перемогти в суперечці з допомогою вагомих аргументів.

Гороскоп на 18 липня Терези

Не беріться за ті справи, в яких нічого не тямите. Зверніться до фахівця, навіть якщо проблема незначна.

Гороскоп на 18 липня Скорпіон

Цей день проведіть у компанії друзів. Це допоможе вам правильно провести час, та і згадати буде що про такий відпочинок.

Гороскоп на 18 липня Стрілець

Сьогодні у вас дуже великі шанси на успіх. Суперники отримають перемогу тільки якщо зможуть спровокувати вас на різку зміну діяльності.

Гороскоп на 18 липня Козеріг

Будь-які ваші дії з міркувань благих намірів можуть перетворитися в жахливу помилку. Вам доведеться довго розбиратися з наслідками.

Гороскоп на 18 липня Водолій

Зосередьте свої сили на одному питанні, тільки в цьому випадку день не пройде даром. Найменше відволікання в бік - і всі ваші зусилля підуть прахом.

Гороскоп на 18 липня Риби

Сьогодні все, що навколо вас відбувається, треба сильно проаналізувати. Ви зможете багато про що дізнатися, тільки якщо спокійно посидите і подумаєте.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.