У 2019 році тільки три знака Зодіаку на думку астрологів зможуть вийти заміж.

Овен

У цьому році Овни отримають можливість створити щасливу сім'ю. Тих, хто вже у стосунках, партнер оточить турботою. Вільним Овнам обіцяє приємне знайомство, яке незабаром переросте в щось більше.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стрілець

Найближчим часом для Стрільців заграє вальс Мендельсона. На них чекає щасливий період. Астрологи радять відкинути всі сумніви і дати собі і коханій людині шанс на майбутнє. Вибір буде правильним.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Водолій

Водолії вже можуть думати про те, як святкувати весілля і кого запросити. В цьому році вам зроблять довгоочікувану пропозицію. Почуття будуть такими сильними, що зволікати з весіллям просто не буде ніяких сил. Зірки кажуть, що не варто сумніватися - це ваш чоловік.

Нагадаємо, якими дружинами стають жінки різних знаків Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меркурій, перебуваючи в ретроградному періоді з 7 липня по 2 серпня, може вплинути на відносини між людьми.

Також портал Знай.uа писав, що астрологи назвали 5 найважчих знаків Зодіаку.