Еротичний гороскоп на 19 липня Овен

Вашому організму дуже потрібні позитивні емоції, а дасть потрібну їх кількість тільки секс або шоколад. Ось тільки шоколад псує фігуру.

Еротичний гороскоп на 19 липня Телець

Сьогодні з вами буде дуже спокійно і затишно в ліжку. Але тільки це не додасть вам сексуальності. Зате почнете більше довіряти один одному.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 19 липня Близнюки

Сьогодні ви будете не тільки пристрасним коханцем, але і хорошим другом. Це буде важко, але якщо вийде, то партнер буде з вами стільки, скільки ви самі захочете.

Еротичний гороскоп на 19 липня Рак

Покладіться на свою інтуїцію щодо всього інтимного. Так ви не прогадаєте. Не дивуйтеся, ви можете дивно себе повести, але самоаналізом займетеся завтра.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 19 липня Лев

Сьогодні вас не дуже вабить подружня спальня. А ось нові знайомства дуже сильно піднімуть вам настрій, навіть занадто.

Еротичний гороскоп на 19 липня Діва

Сьогодні вашому партнеру краще не давати порад, як себе з вами вести. Сьогодні це буде його дуже сильно дратувати.

Еротичний гороскоп на 19 липня Терези

Ви з лишком можете сьогодні надолужити втрачені нещодавно можливості поінтригувати і понагнітати ажіотаж навколо вашого любовного ложа.

Еротичний гороскоп на 19 липня Скорпіон

Вас сьогодні більшою мірою, ніж коли-небудь хвилює, що надіто на вашому чоловікові. Ви навіть можете відчути, що у вас з'являються свого роду фетишистські нахили.

Еротичний гороскоп на 19 липня Стрілець

Вам доведеться відповідати за свої слова, сказані в запалі пристрасті. Це може бути зізнання в любові або навпаки щось зі злості.

Еротичний гороскоп на 19 липня Козеріг

Сьогодні ви захочете багато спілкуватися, в основному говорити, але краще вам все-таки навчитися мові тіла. Вона куди більш яскраво показує емоції.

Еротичний гороскоп на 19 липня Водолій

В цей день ви будете схильні робити далекосяжні висновки з того, яким саме чином пестить вас ваш партнер. Втім, ваші висновки істиною не будуть.

Еротичний гороскоп на 19 липня Риби

Якщо у вас вже є інтимний партнер, то він в цей день буде світитися від гордості за вас і за те, що він ваш, якщо ні - можете не сумніватися, претендентів на право таким бути значно додасться.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.