Гороскоп на 18 липня Овен

Не варто нехтувати доброю порадою. Збережіть їх і використовуйте тоді, коли вони найбільше потрібні. І не забудьте відплатити пораднику.

Гороскоп на 18 липня Телець

Сьогодні ви будете займатися тим, що не принесе вам задоволення. Але навіть якщо у вас буде можливість відкрутитися, краще виконайте цю роботу, наслідки гірші.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гороскоп на 18 липня Близнюки

Сьогодні ви будете жити в світі дуже приємних почуттів. Повністю пориньте в них і день пройде приємно, та ще й з користю.

Гороскоп на 18 липня Рак

Вам потрібна увага і участь оточуючих, але доля не дасть вам бажане. Хоча насправді ви заслужили.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на 18 липня Лев

Сьогодні ви можете закохатися в першого зустрічного. Але якщо серце зайняте, то намагайтеся довго не дивитися на одну і ту ж людину.

Гороскоп на 18 липня Діва

Якщо ви знаєте, що маєте рацію, все одно вам доведеться йти на компроміс. Якщо підете в обхід, то прийдете до потрібної мети тільки ще швидше.

Гороскоп на 18 липня Терези

Ви перебуваєте в дуже нестабільній ситуації, але сьогодні вона спрацює на вас. Користуйтеся моментом, навіть з поганих умов можна отримати вигоду.

Гороскоп на 18 липня Скорпіон

Сьогодні вам краще не говорити про те, у чому ви погано розбираєтеся. Можете підготуватися до розмови, а можете просто промовчати.

Гороскоп на 18 липня Стрілець

Через впевненість у своїй правоті ви можете накоїти дуже багато дурниць. Вам можуть допомогти поради оточуючих, навіть якщо вони здаються безглуздими.

Гороскоп на 18 липня Козеріг

Сьогодні події будуть розгортатися швидше, ніж вам хочеться. Ви можете впертися, але краще цього не робити, це тільки піділлє масла у вогонь.

Гороскоп на 18 липня Водолій

Сьогоднішній дееь мав бути досить вдалим, єдина небезпека вашому благополуччю - ваш власний язик. Постарайтеся утримати його в рамках, інакше про нинішній день доведеться довго шкодувати.

Гороскоп на 18 липня Риби

Сьогодні ви не будете повністю контролювати ситуацію, хоча з боку це буде виглядати саме так. Можливо, вам доведеться заручитися підтримкою зі сторони.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.