Нібіру - це міфічна планета Сонячної системи в сучасній масовій культурі. Її часто називають "планетою X" й стверджують, що саме вона знищить Землю. Протягом багатьох років уфологи у всьому світі гучно заявляли, що їм відомо точне місце розташування тієї самої планети Х. Однак досі вона оповита таємницями.

Так, в мережі спливли докази того, що смертоносна планета наближається до мережі. У соцмережі YouTube з'явилося відео, як Нібіру на відео влаштувала "ядерний апокаліпсис" у Флориді.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Уфологи переконані, що саме ядерний вибух зображений на кадрах: мовляв, Планета смерті попереджає про наслідки штурму Зони 51 (Зона 51 " – це офіційно секретна база ВПС США, а неофіційно – місце, де уряд США, на переконання конспірологів, приховує докази існування НЛО).

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Ба більше, очевидці виклали фото, як Нібіру нібито висадила свій десант для оборони Зони 51. Фото спливли в мережі.

А от прихильники класичних наукових теорій поява "ядерного гриба" над Флоридою розтлумачили унікальним, але цілком собі науково зрозумілим розташуванням хмар.

Втім, штурм Нібіру Зони 51 – не єдиний привід для паніки уфологів. Під час недавнього місячного затемнення 16 липня 2019 деякі вчені виявили дивну особливість супутника Землі: за їхніми спостереженнями, у Місяці з'явилася наскрізна дірка. За словами незалежних астрономів, зробити таку "рану" могло чужорідне космічне тіло величезного розміру, яке протаранило Місяць, наче куля. Це могла бути Нібіру.

Нагадаємо, Нібіру "складе зброю" за велінням Бога: біблійне пророцтво збувається, чекаємо на ковчег.

Як повідомляв Знай.uа, Нібіру займе місце Місяці: підготовка по знищенню супутника вже почалася, що буде з нами.

Також портал Знай.uа писав, до Землі з космосу летить холодна смерть, розміром з НСК "Олімпійський".