Еротичний гороскоп на 20 липня Овен

Сьогодні, щоб отримати більш яскраві відчуття, вам потрібно буде робити все набагато повільніше, ніж зазвичай. Фінал буде дуже солодким.

Еротичний гороскоп на 20 липня Телець

Подарунок буде чекати вас буквально за рогом, а ваша розмова почнеться з чогось банального. Вам потрібно розгледіти партнера в перехожому.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 20 липня Близнюки

Вам багато будуть радити, що робити з вашим сексуальним життям. Можете їх послухати, але ви самі знаєте вашого партнера краще, ніж хто-небудь інший.

Еротичний гороскоп на 20 липня Рак

Сьогодні у вас періодично буде наростати бажання, а періодично повністю спадати. Цілком ймовірно, що пік буде в невідповідний момент.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 20 липня Лев

Сьогодні вам можуть позаздрити багато хто, особливо сусіди. Якщо не хочете, щоб на вас скаржилися, постарайтеся вести себе тихіше.

Еротичний гороскоп на 20 липня Діва

Вам буде важко запудрити мізки. Закрити очі на помилки близьких ну ніяк не виходить! Може, в такому разі вам варто зав'язати їх?

Еротичний гороскоп на 20 липня Терези

Вам сьогодні не можна поспішати, ви встигнете загасити пожежу бажання вашого партнера. Якщо все зробите правильно, він вами ще довго буде захоплений.

Еротичний гороскоп на 20 липня Скорпіон

Зайва відвертість з боку вашого партнера навряд чи буде вам сьогодні в радість. Тому, як тільки він занадто захоплено почне розповідати про свій минулий сексуальний досвід, терміново починайте шукати спосіб його втихомирити, доки він не наговорив зайвого.

Еротичний гороскоп на 20 липня Стрілець

Сьогодні ваш партнер буде надзвичайно відвертий, тому ви дізнаєтеся багато нового про його сексуальні перевагах. Не лякайтеся, а прийміть все це як належне.

Еротичний гороскоп на 20 липня Козеріг

В цей день вашу пристрасть з коханим зможуть розпалити лампочки, свічки і ліхтарики. Тільки не ставте їх занадто багато, вони можуть відволікти вас від процесу.

Еротичний гороскоп на 20 липня Водолій

Ви сьогодні будете вести себе, як тітонька з любим племінничком. Це навряд чи сподобається вашому партнерові. Постарайтеся поменше метушитися.

Еротичний гороскоп на 20 липня Риби

День буде дуже сприятливим для сексу, але от тільки чи захочете ви його? Якщо він вам не потрібен, просто раніше потрібно лягти спати.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.