Пілоти ВПС США помітили цієї ночі в небі незвичайний літальний об'єкт. Поки триває галас навколо штурму Зони 51, який планується на вересень, експерти з паранормальних явищ виступили із заявою, що пілоти зіткнулися з НЛО. Завершуючи заяву, уфологи заговорили про появу бомб над США.

"Прибульці випробували над США зброю майбутнього заради порятунку Зони 51. Поки звучать ультиматуми, інопланетяни зважилися на все. Їм втрачати нічого і на допомогу від людей використовували ракети. Можна сказати "Москіт", як у Росії, але з Нібіру", - констатував Скотт Уорінг.

Нибиру
Нибиру

Уфологи відзначають, що схожі на боєголовки зображення відомі ще з часів стародавніх шумерів, які поклонялися ануннакам як богам. Гіпотезу підтверджують стели, зроблені з глини. Ієрогліфи і древні письмена не раз вказували на це. Тільки невідомо, куди ж поділося все зброю вавилонського царя Навуходоносора, зображеного поруч з химерним об'єктом.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зброю прибульці викрали в давнину або ж "сховали" у таємному склепі на Землі, це поки що загадка. Також не виключено, що інопланетяни поділилися розробками з Вавилоном, а крали. У будь-якому випадку, поки історична ланцюжок замовчує походження бомб, можливо, з-за цього інтерес до них зростає.

астероїд
астероїд

Пілоти ВПС США не коментують ситуацію, їм заборонено це робити, або вони ще в шоці – неясно. До речі, історики кажуть, що боєголовки, шумери і Нібіру пов'язані однозначно.

Уфологи повідомляють, що "ануннаки" - це жителі Нібіру, є офіційним історичним терміном шумерської міфології - так називалася група істот, яким шумери поклонялися як Богам. Звідси уфологи роблять висновок, що стародавні шумери перебували в дуже тісному контакті з прибульцями.

Нагадаємо, центр Москви охоплено вогнем: все як у пророцтві Ванги, володіння Путіна у чорному диму.

Як повідомляв Знай.uа пророцтво Ванги і Ейнштейна збувається до дрібниць.

Знай.uа писав, третя Світова замість Апокаліпсису: у словах Ванги відшукали таке, що ви втратите сон.