Відомий астролог Павло Глоба розповів про гороскоп кохання та стосунків на літо 2019 року. Фахівець пояснив, кому належить зустріти свою другу половинку або ж вдихнути у вже існуючий роман більше пристрасті.

Важко не погодитися, що любовні питання є практично у всіх, проте зірки і розташування планет іноді здатні створювати дуже вдалі умови для дій і підштовхувати в потрібному напрямку. Особливо тих, хто не проти таких підказок. На думку астролога є кілька знаків Зодіаку, кому зірки особливо прихильні в любовних справах цього літа: Овни, Діви та Терези.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Овен

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Для народжених під сузір'ям Овна літній період 2019 року є особливо вдалим на амурном фронті. Головне, радить астролог, якщо ви ще в пошуку тривалих стосунків, не намагатися форсувати події і не фліртувати "наліво і направо", це тільки здатне відлякати другу половинку.

Діва

У Дів літо 2019 року прогнозується бурливим і пристрасним, зірки обіцяють з серпня море позитивних емоцій на любовному поприщі. Для початку роману у народжених під цим знаком Зодіаку ширше відкривається "вікно можливостей".

Терези

Для представників знаку Зодіаку Терези цей літній період повинен стати дуже вдалим у сфері романтичних стосунків. Зірки обіцяють тим, хто ще не зустрів собі пари або раніше розлучився зі своєю другою половинкою, нарешті розвернутися у потрібному напрямку і знайти її.

Нагадаємо, перетворюють власне життя на пекло: астрологи назвали саморуйнівні знаки Зодіаку.

Як повідомляв Знай.uа магнітні бурі у серпні влаштують пекельні два дні українцям: коли чекати біди.

Знай.uа писав, успіх і багатство в кишені: які знаки Зодіаку потонуть у грошах цього літа.