Мешканка Австралії, 45-річна Айрін Роман завжди любила солодке і була любителькою фастфуду. Всього 18 місяців тому жінка важила близько 130 кілограм і носила аж 18-й британський розмір одягу. Але в один момент жінка взяла себе в руки і схудла на цілих п'ять розмірів.

Після схуднення Айрін вперше змогла дозволити собі сукні та спідниці. А сьогодні з радістю ділиться своєю історією шаленого схуднення.

Айрін за професією вихователька і няня. Протягом довгого часу вона щодня харчувалася дуже жирними стравами, шоколадом, тістечками, чіпсами, пила багато солодкої газованої води. Підлітком вона теж була з пишними формами.

Худнути жінка почала рік тому. Перше, що вона взяла собі за правило, — завжди снідати.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

«Коли я починала працювати по догляду за дітьми, я завжди пропускала сніданок і не починала до обіду. Протягом дня я постійно перекушувала чимось шкідливим», — згадує Айрін.

За словами дівчини, раніше вона не могла жодного дня прожити без «Макдоналдса». Практично щодня вона з'їдала біг-мак з картоплею фрі, а ввечері розігрівала піцу. Все через те, що з ранку їй не приходило в голову «заправити» організм поживним і корисним сніданком.

Австралійку дуже надихнула відома програма детокс і спалювання жиру, яка фокусується на чистих продуктах і здоровому харчуванні. Слідуючи всім рекомендаціям, жінка поступово змінила картоплю фрі, тістечка і шоколад на нежирні білки, свіжі фрукти і овочі.

Тепер жінка носить 8-й розмір одягу. Отримує компліменти і ділиться своїм раціоном.

Ось як виглядала її «антидиета» до процесу схуднення:

Сніданку не було.

Обід: гамбургери або біг-мак з картоплею фрі.

Вечеря: піца або жирна паста.

Закуски: шоколад, картопляні чіпси, картопля фрі, тістечка, сир і кока-кола.

І ось як вылядит її раціон зараз.

Сніданок: чашка кави і будь-які фрукти.

Обід: курка, салат або тунець.

Полудень: яблуко і чашка зеленого чаю.

Вечеря: поєднання м'яса та овочів. Як варіант — овочеве рагу з яловичиною.

Також, жінка порадила в якості закуски використовувати фрукти, скибочки овочів, шматочки тунця. Рясно пити воду, можна з невеликою кількість лимонного соку.