В мережі опублікували трейлер серіалу "Чорнобиль" від НТВ, який заявили як відповідь однойменного серіалу від HBO. Він зібрав чимало негативних і уїдливих відгуків, як в коментарях на YouTube, так і в Twitter.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Багато порівняли його з серіалом "Чорнобиль" від американського каналу HBO, став сенсацією цього року. І російська по багатьом аспектам програв і отримав негативні відгуки і користувачі не соромилися у виразах, висміювали безглуздий сюжет і ляпи у фільмі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Прем'єра російського серіалу запланована на наступний рік. Головні ролі виконали Ігор Петренко і Надія Міхалкова. На відміну від американського серіалу, російська представляє дещо іншу версію подій.

В описі серіалу зазначено, що український відділ КДБ СРСР дізнається про інтерес, який проявляють іноземні спецслужби до ЧАЕС. В Прип'ять прибуває підполковник військової контррозвідки, який шукає співробітника ЦРУ, розгулює по території міста.

На YouTube трейлер зібрав теж безліч негативних відгуків, близько 6 тисяч.

Нагадаємо, ліквідатор аварії на ЧАЕС заявив про страшну знахідку, загрожує всьому живому.

Як повідомляв Знай. ua, в Чорнобилі знову запустили радіоактивний завод.

Також Знай. ua писав, що Зеленський підписав указ про Чорнобиль.